Misviering Paus Franciscus
Dagtrips

Misviering Paus Franciscus

Algemeen
Toon reisdata & prijzen

Paus Franciscus komt op bezoek van 26 tot 29 september 2024 in België naar aanleiding van de zeshonderdste verjaardag van de KU Leuven en de UCLouvain.Op zondag 29 september zal hij voorgaan in de eucharistieviering in het Koning Boudewijnstadion.

© Koning Boudewijnstadion Brussel

Praktische informatie:

  • Het stadion is op zondag 29 september vanaf 6 uur 's ochtends open en alle gelovigen moeten uiterlijk om 8.30 uur op hun genummerde plaats zitten. Kom zo vroeg mogelijk, want het kost tijd om het grote Koning Boudewijnstadion te laten vollopen. 
  • Veiligheidsinstructies moeten strikt worden nageleefd om het ordelijk verloop van de viering en de veiligheid van de Heilige Vader en de hoge gasten te garanderen. Grote rugzakken en handtassen zijn niet toegestaan. Iedereen moet een identiteitskaart of paspoort bij zich hebben. Anders wordt de toegang tot het stadion geweigerd. 
  • Een stadion heeft tribunes. Er zijn geen liften en de zitplaatsen zijn bereikbaar via treden. Toegang tot het bovenste gedeelte vereist een goede fysieke conditie. 
  • De viering eindigt om 12 uur en het zal 2 uur duren voordat iedereen het stadion in overeenstemming met de veiligheidsmaatregelen heeft kunnen verlaten. 
  • Rondom het stadion zullen er food-trucks staan zodat iedereen, tegen betaling, kan eten en drinken. Drankjes, gebak en broodjes zullen te koop zijn. 
  • Meer praktische informatie over het Koning Boudewijnstadion is beschikbaar op de website: https://kingbaudouinstadium.be/index.php/praktische-info/?lang=nl


Busvervoer heen en terug

Reserveer deze reis

Annulatie- en reisverzekering niet inbegrepen, wel aan te raden.

(Annulatie- en bijstandsverzekering Europa: 7,95%; Annulatieverzekering Europa: 6,5%)

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden.

Een maand voor vertrek zijn alle kamers onder voorbehoud van
beschikbaarheid.

ALLE PRIJZEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD VAN EVENTUELE PUBLICATIEFOUTEN, FOUTEN IN HET BOEKINGSSYSTEEM, BESCHIKBAARHEID, AANPASSING VAN HET PROGRAMMA OF HET ONTBREKEN VAN OF WIJZIGINGEN IN DE OPTIES.

Reisdatums

Datum Prijs
zondag 29 september 2024 1 dag € 30 Reserveer
  • Enkel busvervoer heen en terug
  • Inkomticket moet je zelf voor zorgen!
  • Vertrek Diepenbeek: 05u00 - Terug Diepenbeek: 15u00
top